Poznata pjevačica izvrijeđala takmičara
Natalija Kils

Izbačena iz X faktora

Poznata pjevačica izvrijeđala takmičara

Natalija Kils i njen suprug Vili Mun, bračni par i sudije u Novozeladnskoj verziji X faktora sa gađenjem i uvredama su komentarisali nastup jednog od učesnika.

“Kao umjetnik i neko ko poštuje autorska prava, zgađena sam u kojoj mjeri si iskopirao stil i ponašanje mog supruga. Da li ti imaš ikakvog poštovanja prema originalnosti? Sramota me je što sjedim ovdje. Neću te udostojiti više ni jednog komentara. Gadiš mi se!“, rekla je ona. 

Dok je takmičar dostojanstveno trpio oštre kritike na svoj račun, komentarima se pridružio i pjevačicin suprug. 

“Ti si kao Norman Bejts koji oblači majičine haljine. Imam osjećaj da ćeš u nekom trenutku iščupati nečije lice staviti na svoje i pobiti sve u publici.“ 

Publika je reagovala sa negodovanjem kao i ostali članovi žirija. Naime, s obzirom na to da je Natalija Kils poznata po muzici koja propagira podršku mladih neshvaćenih ljudi, kao i onih koji su bili maltretairani u detinjstvu i adolescentskom dobu, komentari na račun takmičara demantuju njene ranije tvrdnje. 

Na tviteru su nakon emsije osvanule fotografije koje pokazuju da je tokom svoje karijere Kils itekako bila „inspirisana“ stilom drugih popularnih izvođača. 

Čelnici X faktora su osudili ponašanje bračnog para i objavili da Natalija Kils i Vili Mun napuštaju takmičenje.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.