U rijaliti šou
Mimi Oro i Jasmin zajedno u krevetu

Zanimljivo

U rijaliti šou "Parovi" Mimi Oro i Jasmin zajedno u krevetu

Milica Živanović pokazala je da nije onakva kakvom je javnost smatra: nikog nije uvrijedila, nije se posvađala, ne izgovara ružne riječi.

Milica Živanović, ili Mimi Oro pokazala je da nije onakva kakvom je javnost smatra: nikog nije uvrijedila, nije se posvađala, ne izgovara ružne riječi, ali, uprkos tome što je rekla da ima dečka napolju –spava sa drugim u rijalitiju „Parovi“, prenose Večernje Novosti.

- Jeste li vidjeli da su Mimi Oro i Jasmin Nevenkić par? – pitala je Maca Diskrecija, Lepu Lukić i Jelenu Golubović?

- Ja ne gledam ko sa kim spava – rekla je Lepa Lukić.

- Ja nijesam ništa primijetila – rekla je i Jelena Golubović.

- Kako nijeste vidjeli da se stalno drže za ruke? Stalno su zajedno i noću se jorgan čudno pomjera – ispričala je Maca Diskrecija.

Šta će na sve ovo reći njen momak, za kojeg kažu da je opasan, navijač Partizana, ostaje da se vidi.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.