Sandra Afrika pukla na nastupu u Hrvatskoj!
Sandra Afrika

Njene pjesme okarakterisane kao "neprikladne"

Sandra Afrika pukla na nastupu u Hrvatskoj!

Sandra Afrika održala je koncert u hrvatskom gradu Krapina, međutim, kako prenose tamošnji mediji, na nastupu se pojavilo tek nekoliko stotina ljudi, a njene pjesme su okarakterisane kao "neprikladne".

Prema pisanju hrvatskih medija, Sandra Afrika je održala koncert u sali jedne osnovne škole u zagorskom gradu Krapina pred samo 300 ljudi, prenosi Alo.

Iako se najavljivalo kako su ulaznice za njen koncert rasprodate, lokalni, a kasnije i nacionalni mediji prenijeli su kako je Sandra doživela pravi debakl.

Mnogi građani navodili su nacionalnost kao problem, ali sporni su bili i tekstovi njenih pjesama, kao što je onaj pjesme "Neko će mi noćas napraviti sina", piše portal Zagorje.com koji je kasnije prenijela većina hrvatskih medija.

Takođe, gradonačelnik grada Krapina izjavio je prije par mjeseci kako je koncert Sandre Afrike "krajnje neprikladan".

- Grad Krapina sa tim koncertom nema apsolutno nikakve veze. Svako sluša ono što voli, ali lično smatram koncert neprimjerenim - rekao je gradonačelnik tog grada Zoran Gregurović za Dnevnik Nove TV.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.