Bivši supružnici Tom Kruz i Kejti Holms prekinuli svaki kontakt!
Tom Kruz i Kejti Holms

Posvađali se

Bivši supružnici Tom Kruz i Kejti Holms prekinuli svaki kontakt!

Bivši supružnici, Tom Kruz i Kejti Holms, više uopšte ne komuniciraju jedno s drugim. Čak i kada je riječ o njihovoj ćerki Suri, ovo dvoje glumaca odluke donose putem posrednika!

- Prekinuli su svaki kontakt. Ne razgovaraju čak ni kada je riječ o Suri. Sve dogovaraju preko posrednika - otkio je izvor za portal TMZ.

On je dodao da su negativna osjećanja prisutna s obje strane i da ne vjeruje da će iko popustiti.

Što se Suri tiče, iako djevojčica živi s majkom, Tom je i dalje uključen u njen život iako je ne vidi i po nekoliko mjeseci, jer boravi u Londonu zbog snimanja petog nastavka filma "Nemoguća misija". No, kad god mu prilike dozvoljavaju, Tom ide u Los Anđeles kako bi se video sa ćerkom.

S druge strane, Kejtini prijatelji tvrde da glumica nije zadovoljna time koliko Tom brine o ćerki.

(Alo)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.