Dara Bubamara: Padam u nesvijest od gladi
Dara Bubamara

Smršala 6 kg

Dara Bubamara: Padam u nesvijest od gladi

Poznata pjevačica Dara Bubamara, koja je mjesecima unazad muku mučila sa kilogramima, konačno je uspjela da pobijedi, pa je pokazala novu figuru.

Naime, folkerku smo sreli u „Grandu“, gdje je učestvovala u „Fantastik šouu“ i primijetili smo da blista i da je zadovoljna svojim izgledom, piše Alo.

 

- Jesam smršala, šest kilograma sam skinula, ali ne stajem, smršaću još. Mnogo mi je teško, ne jedem ništa, imam taj neki režim ishrane, zamislite kakva je to hrana, ne daj bože. Manta mi se u glavi od gladi, počeću da padam u nesvijest. I moj muž je na istoj dijeti, pa zajedno gladujemo - rekla je Dara i dodala da su joj se i grudi smanjile od kada je na dijeti i da je mnogo nervoznija.

- Smanjile su mi se grudi. Pa, to kad smršaš, sve mršavi. Mnogo sam nervoznija sada, ali će sve biti super kada liniju dovedem do savršenstva - iskrena je pjevačica, koja je u emisiji željela svima da pokaže svoj novi izgled, pa je obukla bijelu haljinu koja je otkrivala grudi i struk.

Pitali smo folkerku da li razmišlja i o drugom djetetu, a Dara nam je odgovorila:

- Sada ne razmišljam o tome, bitna mi je promocija pjesme, ali sljedeće godine vjerovatno hoću. Ja sam ispunjena žena, imam sve, ali znate ono, velika porodica i taj fazon, a i da Kosta ima društvo, vjerovatno ću roditi, ali za godinu-dvije. Pa, ću nakon toga, opet na dijetu.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.