Aca Lukas zakasnio na ženin rođendan
Aca Lukas

Zbog dokumenata

Aca Lukas zakasnio na ženin rođendan

Sonja Vuksanović veselila se juče daleko od Beograda dok se njen suprug u Beogradu nervirao zbog glasina o svom nevjerstvu.

Aca Lukas zbog dokumenata, koja je čekao da mu se izdaju, nije bio sa suprugom u Njemačkoj na njen 39. rođendan. Međutim, on je dan ranije sa njom nazdravio u njenu čast i iznenadio je darom kakav je priželjkivala. Potom se vratio u Srbiju zbog neodložnih obaveza, a ona je sa ćerkama Sofijom i Viktorijom ostala da čeka njegov povratak. 

- Sjutra putujem u Leverkuzen kod Sonje i djece, koji su juče sa njenom familijom, nažalost bez mene, proslavili njen rođendan. Budući da sam znao da me čeka put, ona i ja smo njen rođendan proslavili dan ranije. Iznenadio sam je i lijepim poklonom. Već sjutra je trebalo da se pridružim familiji, ali zbog papirologije u ambasadi, ostao sam u Beogradu još jedan dan - ispričao je Lukas za „Blic“.

On je ljut i razočaran zbog glasina o njegovom neverstvu, koje je plasirala majka jedne od najkontroverznijih učesnica rijalitija „Parovi“ - starlete Mace Diskrecije, koja tvrdi da je pjevač bio ljubavnik njene ćerke. Lukas je poručio da nikakve priče ne mogu da mu ugroze brak sa Sonjom.

- Nevjeran Sonji nikad nijesam bio. Ona zna ko sam ja i ja znam ko je ona. I nikakve laži ne mogu da ugroze naš odnos. Te beskrupulozne laži ne bi trebalo ni da komentarišem - u dahu je ispričao folker.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.