Nort Vest po prvi put u rozoj haljinici!
Kanje i Nort Vest

Konačno

Nort Vest po prvi put u rozoj haljinici!

Kim Kardašijan i Kanje Vest konačno su obukli svoju ćerku Nort u odjeću koja nije crne, sive ili bež boje.

Sve do sada se činilo da je maloj Nort Vest bila sudbina da joj život bude obojen ovim bojama, ali onda se ipak Kim odlučila da prekine pravilo nenošenja roze boje i obuče Nort prelijepu haljinu u kojoj pohađa časove baleta.

Kim i Kanje obožavaju da dijele svoju ljubav prema modi sa svojom ćerkicom, pa podsjećamo da su ranije zabranili stereotipne djevojačke nijanse, već su samo naložili stilistima da orman male North mora da sadrži isključivo odjevne kombinacije sofisticiranih boja.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.