Cuca pljunula i napala Jelenu Golubović
ilustracija

Frka u Parovima

Cuca pljunula i napala Jelenu Golubović

Prošle noći u vili "Parova" je bilo izuzetno napeto. Skandal majstor, Ivona Negovanović Cuca očigledno ima za cilj da se cio rijaliti vrti oko nje, pa ređa skandale u sve duži niz.

Sve se desilo kada su Maca i Jelena udarale ogradu oko bazena. U prostoriji su bili Nela Vidaković, koja je ležala i koju je muvao Jasmin, a onda je uletela i Cuca koja je do tada sređivala ukućanima obrve, prenosi Alo.

1935009printskrinparovi2

- Ajde. Ustaj.. Odatle! Ustani odatle da te ne udarim ovom kašikom u glavu! Marš u sobu! Ti, prekini da te ne čujem. Marš u sobu na spavanje! Svjetlo je ugašeno, mrš! Nemoj da ti j..em sve po spisku sad! Mene nećeš zadržati ja ću joj mozak otkinuti! Alo, bre, pusti me! kazala  je Cuca dok su je držali.

 

1935040printskrinparovi31

Posle toga je Jasmin uskočio u bazen i namjerno isprskao Jelenu, a onda je opet došlo do rasprave između nje i Cuce, kada ju je Cuca bukvalno pljunula u lice.

Zbog neprimjerenog sadržaja i izražavanja, snimak ove incidentne situacije je za sada zabranjen.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.