Zbog Cucinog ponašanja učesnicima rijalitija oduzeto 20.000 eura

"Parovi"

Zbog Cucinog ponašanja učesnicima rijalitija oduzeto 20.000 eura

Ivona Negovanović Cuca je zbog neprimjerenog ponašanja kritikovana od produkcije i zbog toga će uslijediti određena kazna.

Povodom toga, produkcija se oglasila tokom izbacivanja i donijela konačnu odluku o njenoj kazni, prenose "Novosti".

"Nećeš biti izbačena ali kazna je to što se glavna nagrada za sve učesnike smanjuje na najviše 80.000 evra, iako je trebala da bude 100.000 evra", rekla je voditeljka.

"Ako neko nešto dobro uradi, da izvinete, jel dižete?", pitala je Lepa na šta joj je voditeljka odgovorila pozitivno.

Da podsjetimo, Cuca je vrijeđala i pljunula Jelenu Gavrilović.

Sve se desilo kada su Maca i Jelena udarale ogradu oko bazena. U prostoriji su bili Nela Vidaković, koja je ležala i koju je muvao Jasmin, a onda je uletjela i Cuca koja je do tada sređivala ukućanima obrve:

"'Ajde. Ustaj... Obadve! Ustani odatle da te ne udarim ovom kašikom u glavu! Marš u sobu! Ti, prekini da te ne čujem. Marš u sobu na spavanje! Svijetlo je ugašeno, mrš! Nemoj da ti j..em sve po spisku sad! Mene nećeš zadržati ja ću joj mozak otkinuti! Alo, bre, pusti me", siktala je Cuca dok su je držali.

Nela Vidaković i Vladimir Stanimirović su u nedelju uveče izbačeni iz rijaliti šoua "Parovi". Oni nisu uspJeli da se izbore za naklonost gledalaca, koji su od sigurnog odlasaka spasili Jelenu Gavrilović, Macu Diskreciju i Jovanu Tomić.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.