Bosanska pjevačica  Done Ares uputila emotivnu poruku Jeleni Karleuši
Done Ares uputila emotivnu poruku Jeleni Karleuši

Iz dubine duše

Bosanska pjevačica Done Ares uputila emotivnu poruku Jeleni Karleuši

Bosanska pjevačica zahvalila se Karleuši, nakon divnih riječi podrške koje joj je uputila.

Pop diva Jelena Karleuša u nedavnom intervjuu pružila je podršku bosanskoj pjevačici Doni Ares, koja već mjesecima vodi veliku borbu protiv opake bolesti, prenosi Story.

- Željela bih da pozdravim ženu heroja Donnu Ares! Tek kada čovjek više nema izbora shvati koliko je jak. Dajem joj punu podršku, ljubav i vjeru. Sigurna sam da sam na njenom mjestu takođe bih našla svu tu snagu koju ona ima, da se borim i izborim. Sigurna sam da će sve biti u redu, zbog toga što žene kao ona, ne mogu, a da se ne izbore i da iz svake bitke ne izađu kao pobjednice - rekla je Jelena nedavno u jednom intervjuu.

Dona je povodom ovog intervjua riješila da se oglasi na društvenoj mreži Facebook, te je istakla da već duže vrijeme želi da pomene upravo Jelenu.

- Budući da me pominje po novinama moram reći da odavno želim javno da joj se zahvalim! Ovo je žena velikog srca, najveća lafica na estradi šta god o njoj mislili, voljeli je ili ne, ovo je žena koja me u samom početku, dok sam bila izgubljena i na pola živa najviše ohrabrila svojim porukama! Dala mi je ogromnu volju za borbom i životom i pričala je takvom žestinom u kojoj sam prepoznala i svoj način, a koja mi je otvorila oči! Hvala ti... Bila si okidač za odluku da pobijedim ovo zlo! Jelena, carice, tebi i tvojoj porodici sve najljepše želje i svu sreću svijeta ti želim od srca! - napisala je emotivnu poruku Dona Ares.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.