Ana se plaši Ćazima Osmanija
Foto: Kurir

Unajmila obezbjeđenje

Ana se plaši Ćazima Osmanija

Pjevačica na nastupima angažuje dodatno obezbjeđenje kako je albanski biznismen ne bi napao.

On se nedavno pojavio na njenom nastupu, prvi put nakon što ju je prošlog ljeta njegova tadašnja djevojka Manda Popović napala.

- Kada je vidjela da Ćazim sjedi u separeu, potpuno se izgubila, grlo joj se steglo i nije bila u stanju da izađe na binu. Pošto je bila jedini pjevač koji nastupa to veče, nije imala izbora, ali je strahovala šta bi on mogao da uradi i da li će odnekud da se stvori njegova, sada već bivša djevojka. Kao pravi profesionalac, Ana je zabavljala publiku i trudila se da ne gleda ka njegovom separeu, ali se sve vrijeme molila da ne izbije neki skandal. Nije đuskala kao obično i vidjelo se da je u grču - kaže za "Alo" izvor koji se zatekao na licu mjesta.

Zbog toga sada traži od brata Marka da je prati na svakom nastupu, bez izuzetka, jer se mnogo sigurnije osjeća kada je on uz nju, bez obzira na to što uvijek ima obezbjeđenje. Ana je preplašena i ne želi probleme, naročito na nastupu. Marko se trudi da uvijek bude s njom, a od sada će kada on ne bude bio u prilici da je prati biti angažovano dodatno obezbjeđenje.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.