Supruga moram da hranim na cevčicu (VIDEO)
Selin Dion

Selin Dion u suzama

Supruga moram da hranim na cevčicu (VIDEO)

Pjevačica se rasplakala u jednoj emisiji kada su je pitali za supruga, koji je prošle godine operisao zloćudni tumor grla.

Selin Dion (46) je odlučila da zapostavi muziku i u potpunosti se posvijeti suprugu Reneu (73), prenosi Blic.

- Rene ne može sam da jede, pa moram da ga hranim. Ima cevčicu kroz koju konzumira hranu. Hranim ga tri puta dnevno - rekla je pjevačica za ABC njuz kroz suze.

Njih dvoje vjenčali su se prije 21 godinu, a upoznali se 1980. Imaju tri sina - četrnaestogodišnjeg Renea Čarlsa i četvorogodišnje blizance Edija i Nelsona.

- Nemamo nikakve dugoročne planove. Živimo život dan po dan. I Rene i ja i naši sinovi - rekla je pjevačica.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.