Ćeranićka izbačena sa sopstvenog nastupa?
Milena Ćeranić

Zbog bahatog ponašanja

Ćeranićka izbačena sa sopstvenog nastupa?

Pjevačica navodno oterana sa sopstvene tezge u Budvi zbog bahatog ponašanja.

 Milena Ćeranić je napravila incident u klubu u Budvi, zbog kog je reagovao vlasnik kluba i "pokazao joj vrata", piše Kurir.

"Na tezgu je došla na vrijeme, ali se katastrofalno ponašala. Sve vrijeme je pojačavala zvuk, gosti su se žalili, DJ je upozoravao, ali je tjerala po svome. Gazda je sišao i naredio da se utiša muzika, a ona je sišla sa bine i počela da viče na njega kako nema pojma. Gazda joj je rekao da ima 30 sekundi da se smiri i nastavi da pjeva, ili izađe iz kluba", rekao je izvor lista.

I vlasnik kluba Milan Perović potvrdio je da je došlo do verbalnog obračuna.

"Neću da mi gosti ispaštaju zbog nje, dok sam ja vlasnik, ona više neće pjevati u ovom klubu", rekao je on listu.

Milena, koja je dobila cio honorar iako je nastup znatno skratila, nije odgovarala na pozive novinara.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.