Darkova ćerka progovorila sa tri mjeseca
Darko Lazić i Ana Sević uživaju u roditeljstvu

Čudo od djeteta

Darkova ćerka progovorila sa tri mjeseca

Darko Lazić i Ana Sević uživaju u roditeljstvu, a kako pjevač kaže, devetomjesečna Lorena je njegova mezimica, iako joj je prva riječ bila “mama”. Naime, Darko je izjavio da mu je ćerkica uljepšala rođendan jer je tada izgovorila prvu riječ.

- Imala je tri mjeseca kada mi je za rođendan poklonila prvu riječ. Doduše, rekla je “mama”, ali sam bio presrećan jer sam je cio dan učio da to kaže, tako da ljepši poklon nijesam mogao da dobijem. Sada je već proširila rečnik sa “tata”, “baba”, a po cio dan pjeva na nekom svom jeziku - rekao je Darko za magazin “Stori”.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.