Rijaliti "Parovi"

"Diskretno" zaljubljivanje

Nakon ponovnog "paljenja kamera" vidjeli smo da fali jedan takmičar i da smo dobili nov par.

 Famozna 24 časa su došla i prošla. Učesnici Parova su, "hvala Bogu" isti, svađaju se istim intezitetom, deru se jedan na drugog tokom nominacija, dakle, zabrana REM-a nije doprinijela nekoj drastičnoj promjeni ...

Hasan Dudić je napustio Parove zbog zdravstvenog stanja, a Maca se, izgleda, zaljubila!

Veče pred gašenja kamera u kuću su ušli Nenad Marinković Gastoz i njegov menadžer, a već sjutradan je Maca "pala".

Tokom sinoćnjih nominacija emitovan je prilog u kojem Gastoz prilaci Maci i ljubi je u usta. Maca je to objasnila riječima: "Bila sam ljuta na njega jer me je zaboravio. Zvala sam ga da popijemo kafu, a on se zapričao sa drugima i zaboravio na mene. Ipak, izvinio se", rekla je Maca. Da li će nakon Ružice i Igora X, odnosno Mimi Oro i izbačenog Jasmina vila Parova dobiti još jedan par, saznaćemo ubrzo.

(Alo)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.