Pogledajte fotku Kim Kardašijan koja ima preko 800.000 lajkova
Kim Kardašijan

Hit na internetu

Pogledajte fotku Kim Kardašijan koja ima preko 800.000 lajkova

Kim Kardašijan objavijal je novu fotografiju na društvenoj mreži Instagram, za koju ima više od 841.000 lajkova.

Starleta ovaj put nije razotkrila ni jedan dio svog tijela, već nešto sasvim drugo, prenosi Blic.

U duhu uskršnjih praznika, Kim je sjela za sto i posvetila se farbanju jaja. Svoje umijeće podijelila sa pratiocima na društvenim mrežama putem fotografije koju je postavila.

Iako starleta ovaj put nije slikala guzu, fotka je sakupila više lajkova nego bilo koja slična. Očigledno da je Kim ovog puta prikupila simpatije i onih koji je do sada nisu previše voljeli.

kim

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.