Kanje Vest izdao svoju ''Bibliju'' (FOTO)
Kanje Vest

Bizarno

Kanje Vest izdao svoju ''Bibliju'' (FOTO)

Nastanak njegove knjige je preuređen u novu modernu Bibliju, koja nosi naziv The Book of Yeezus, gdje je, vjerovali ili ne, svako pominjanje Boga, zamijenjeno imenom Kanje Vest.

“Na neki način, Kanje je jedno religiozno iskustvo. Za ovu, generaciju Y, Kanje nije samo njen najveći spektakl, već u nekom smislu i duhovna figura”, stoji kao opis, na koricama ove knjige. “U predgovoru, slavimo našu potrošačku, brzopoteznu i informatičku kulturu i slavimo Kanjea koji ima visoki značaj u našim životima.”

KanyeWestknjiga

Fanovi mogu kupiti knjigu The Book of Yeezus, u ekskluzivnom izdanju, sa tvrdim crnim koricama, zatvorena pečatnim voskom sa printom zlatnog lista, za 20 dolara na Etsyju.

Reper tek treba da komentariše svoje novo izdanje, a u intervjuu iz 2009. je rekao “Bog je odabrao mene, podario mi je stazu kojom moram poći. Ja sam Božiji izaslanik.”

 

(tracara.com)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.