Progovorile žrtve seksualnog zlostavljanja Majkla Džeksona
Majkl Džekson

Traže naknadu od njegove ostavštine

Progovorile žrtve seksualnog zlostavljanja Majkla Džeksona

Žrtve pokojnog pjevača Majkla Džeksona tvrde da je kralj popa potrošio milione, kako bi ćutali o njegovim seksualnim perverzijama. Vejd i Džejms tražili su od suda odobrenje za tužbu protiv preminulog pjevača. Njih dvojica traže naknadu od njegove ostavštine, teške milijardu i 500 miliona dolara.

Džejms tvrdi da ga je kralj popa zlostavljao kada je imao devet godina i da je njegovom ocu dao milion dolara mita. Da stvar bude još bizarnija, Džejms je rekao za sajt “Dejli Mejl“ da ga je Džekson tjerao da bude mlada na njihovom tajno organizovanom vjenčanju, prenosi B92.

Vejd sa druge strane je izjavio da je sa preminulim pjevačem djelio krevet najmanje godinu dana. Na suđenju će se među svjedocima naći i Džeksonova bivša kućna pomoćnica Bjanka Francija koja je pjevača zatekla dok je navodno dirao tada devetogodišnjeg Vejda.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.