Fotografija kojom je Severina šokirala fanove
Severina kao Marija Magdalena

Pretjerala

Fotografija kojom je Severina šokirala fanove

Severina je opet izazvala bijes fanova. Ništa ne bi bilo čudno da se na montaži nije našla u ulozi Marije Magdalene koja kleči pred Isusom Hristom, piše Blic.

Severina je, između ostalih uskršnjih slika koje je objavila, razbjesnila fanove  ovom fotomontažom. Ispod fotografije, pjevačica je napisala: "Volim što se volimo".

Kao i uvijek, našla su se podijeljena mišljenja: "Strašno, koliko nisko neko može pasti... Kad na ovakav način koristi pažnju... Očajna i nista drugo!" samo je jedan od komentara.

Našli su se i oni koji su je branili: "Biti licemjer znači napasti te zbog ove slike... Zašto ne bi napravila tu fotomontažu? Na kraju krajeva, svi smo mi Marije Magdalene- grešnici željni Božjeg milosrđa. I tu nema boljih i lošijih. Svaka čast za fotku!".

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.