Razvodi se Petar Strugar
Petar Strugar

Sporazumno

Razvodi se Petar Strugar

Petar Strugar (26) i njegova supruga Ivana Nikolić (33), s kojom ima devetomjesečnog sina Zaharija, odlučili su da se sporazumno razvedu.

Oni su nedavno podnijeli zahtjev za raskid braka, a dogovorili su se da dijete ostane s majkom, dok će Petar plaćati alimentaciju koju sud odredi i sina će redovno viđati.

- Petar i Ivana su zbog čestih nesuglasica riješili da se razvedu, ali i dalje žele da budu dobri roditelji i rade ono što je u interesu njihovog sina. Dogovorili su se da jedno drugom pomažu oko obaveza koje se tiču sina, a Strugar će moći da ga posjećuje kad god to bude želio. Što se alimentacije tiče, on će plaćati onoliko koliko sud bude odredio - kaže za Kurir dobro upućen izvor blizak glumačkom paru i nastavlja:

- Glumac je poslednjih dana preokupiran zbog filma Jesen samuraja Danila Bećkovića. Postao je i ambasador humanitarne organizacije Sergeja Trifunovića Podrži život, ali sve svoje slobodno vrijeme koristi da uživa u roditeljskim obavezama - završava izvor.

Petar je poručio da zbog sudskog postupka koji je u toku ne smije previše da govori o razvodu.

- Ivana i ja smo u super odnosima, riješićemo tu papirologiju. Bitno je da smo tu zbog djeteta - istakao je Strugar.

Inače, Petar je u decembru napustio zajednički dom, u kojem je Ivana ostala da živi sa sinom. Pokušali smo da stupimo u kontakt i s Nikolićevom, ali nije odgovarala na naše pozive.

Petar i Ivana počeli su vezu 2012. Vjenčali su se u decembru 2013. godine.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.