Bred Pit predvidio raspad Jugoslavije još 1988. godine! (Video)
Bred Pit

Nevjerovatno ali istinito

Bred Pit predvidio raspad Jugoslavije još 1988. godine! (Video)

Na setu se vidjelo da nešto nije u redu - sjeća se slavni glumac snimanja svog prvog filma u SFRJ.

Bred Pit je, kao 25-godišnjak, 1988. snimao u našim krajevima jugoslovensko-američki film “Tamna strana sunca” reditelja Živka Nikolića, i tom prilikom je, kako je kasnije pričao, “osjetio u vazduhu” da se bliži raspad SFRJ.

Bred je glumio mladog bajkera koji se bori sa teškim kožnim oboljenjem, a boravio je najviše u Dubrovniku i Boki Kotorskoj.

– Na setu se, za vrijeme snimanja, vidjelo da nešto nije u redu. Osjećao sam neku napetost. Svi su stalno vikali i svađali se. U vazduhu sam stalno osjećao nekakvu mržnju – rekao je svojevremeno glumac za “Hollywood Reporter”.

Snimanje je, inače, prekinuto zbog rata, a film je završen tek 1997. godine. U fokusu je potraga za lijekom za rijetko kožno oboljenje, odnosno alergiju na sunce sa kojom se bori Rik (Bred Pit).

Pogledajte insert:

(Telegraf.rs)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.