Tom Kruz održava audicije kako bi našao pravu ženu za sebe
Tom Kruz sa bivšom suprugom Kejti Holms

''Regruter''

Tom Kruz održava audicije kako bi našao pravu ženu za sebe

Šuška se da je u poslednje vrijeme popularni holivudski glumac Tom Kruz organizovao nekoliko audicija za svojom životnom saputnicom.

Glumac navodno često održava tajne audicije, na kojima mu se predstavljaju djevojke koje bi mogao da oženi. Navodno je tako našao i prethodnu ženu Kejti Holms.

“Tom je bio pod stresom kada mu se spomene izlazak i veze, nakon što se njegova poslednja ‘pretraga’ za ženom završila neslavno, ali na kraju mu je dosadilo da bude sam”, izjavio je izvor blizak glumcu.

U oktobru 2012, magazin Vanity Fair je posetio glumca na jednoj od ovih audicija i ponosno objavio tekst kako Tom, kao pravi regruter, na kauču i prekrštenim nogama, intervjuiše mlade glumice i djevojke, za koje se nada da mogu biti potencijalne supruge, a priča se da su kastinzima prisustvovale i ljepotice Sofia Vergara i Scarlet Johanson.

Pošto su priče o njegovom ljubavnom životu prestale da pune naslovne stranice, zvijezda očekuje da će imati ponovo sreće u ljubavi. U stvari, izvor otkriva da Tom je počeo ozbiljno da se viđa i bolje upoznaje sa britanskom glumicom Katherine Vaterson.

“Nekoliko puta su izašli, ali Tom i dalje nije siguran da li je ona sa kojom može da napravi nešto više. On je veoma probirljiv kada su u pitanju žene, ali je veoma uzbuđen zbog Katherine”, zaključio je izvor.

 

(tracara.com)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.