Nina Morić opet pokušala da se ubije
Nina Morić

Prerezala vene

Nina Morić opet pokušala da se ubije

Nakon što se tabletama za spavanje pokušala ubiti 2009. godine, hrvatska manekenka Nina Morić (38) opet je pokušala sebi da oduzme život.

Ovog puta pokušala je da prereže vene, pišu italijanski mediji.

U subotu naveče manekenku je u njenom stanu pronašla majka Vranka te je odmah pozvala policiju. Ubrzo je stigla i Hitna pomoć, koja je Ninu odvela u bolnicu u Milanu. Pokušaj samoubojstva potvrdio je i Ninin dečko Luiđi Maria Favoloso (27).

"Istina je, Nina se pokušala ubiti. Na to ju je natjerala beskrupulozna osoba. Radi se o uroti, Ninu je na samoubistvo podstaknuo neko tko joj želi nauditi", rekao je Favoloso, piše 24sata.hr.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.