Jelena Rozga otkrila da boluje od neizlječive bolesti
Jelena Rozga

Tihi neprijatelj

Jelena Rozga otkrila da boluje od neizlječive bolesti

Od kada se prije 18 godina pojavila na javnoj sceni, Jelena Rozga mamila je uzdahe gdje god da je otišla. Za sebe kaže da je prava lavica, ali priznaje da joj najveće probleme u živtu nije priredio nijedan muškarac, već tihi neprijatelj - hipertireoza, poremećaj štitne žlijezde.

Jelena je prije devet godina shvatila da se sa njenim tijelom nešto ozbiljno dešava, i da ima zdravstvenih problema. Jedan ljekarski pregled potvrdio je sve njene sumnje, kada joj je dijagnostifikovan poremećaj rada štitne žlijezde.

Ova bolest izaziva probleme sa kilogramima i kožom, a Jelena je do sada uspješno sakrivala. Ipak, odlučila je da progovori, i da ispriča kako je tekla njena borba sa poremećajem štitne žlijezde.

- Pred kraj 2006. godine osjetila sam promjene na svom tijelu. Preterano umaranje, gubitak težine i veliki problemi sa kožom. To je bilo baš u periodu kada se moj život mijenja, kada sam otišla iz grupe "Magazin" i započela solo karijeru. Odlučila sam da ispitam promjene sa medicinske strane, i nažalost, dijagnostifikovana mi je hipertireoza - ispričala je Rozga za magazin "Hello!" i otkrila da joj svako jutro počinje hormonskom terapijom.

(24sata.rs)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.