Na konkurs televizije “Hepi” prijavilo se 500 žena koje žele da se udaju za Zmaja!
Zmaj od Šipova

Totalna ludnica

Na konkurs televizije “Hepi” prijavilo se 500 žena koje žele da se udaju za Zmaja!

Zmaj će uz pomoć produkcije i ostalih takmičara izabrati svoju mladu, a posle, ko zna, možda slijedi i venčanje.

Za samo dva dana, na konkurs televizije “Hepi” se prijavilo više od 500 žena koje bi željele da se udaju za Zmaja od Šipova. A ovo je samo početak totalne ludnice, jer postoji velika mogućnost da se Zmaj i Zmajica koju on odabere i venčaju u “Parovima”!

– Zmaj je postao nevjerovatno popularan, više od 500 potencijalnih patnerki nam se javilo. Sudeći po telefonskim pozivima, mejlovima koje dobijamo, a vidjeli smo i kad se pojavio na Zemunskoj pijaci, Ilija Grahovac, alijas Zmaj od Šipova, u ovoj, trećoj sezoni programa “Parovi”, potpuno je oduševio gledaoce. Iz tog razloga, riješili smo da napravimo korak kakav još niko nije i da započnemo – rijaliti u rijalitiju. Naime, na konkurs koji je raspisan, mogu da se javljaju dame koje pristaju da budu partnerke Zmaja od Šipova i ona koju odabere komisija u luksuznoj vili, ostaće da se takmiči do kraja rijalitija, a možda i odnese nagradu od 100.000 evra – kažu sa TV “Hepi”.

A to će u praksi izgledati ovako: u “Parove” će ulaziti jedna po jedna žena, a Zmaj će birati sebi partnerku, uz pomoć produkcije, ali i ostalih takmičara, a kada izabere tu srećnicu, neće biti nikakvo iznenađenje i da se golupčići i venčaju pred kamerama.

(Telegraf.rs)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.