Goca Tržan: Aleksandra Kovač ne voli ni rođenu sestru, pa ne mora ni mene
Goca Tržan

Uzvratila

Goca Tržan: Aleksandra Kovač ne voli ni rođenu sestru, pa ne mora ni mene

Poznata srpska pevačica i žiri muzičke emisije X Factor Adria, Aleksandra Kovač je u ovonedeljnoj emisiji jednoj od takmičarki zabranila da otpjeva jedan od najvećih hitova pjevačice Goce Tržan ''Zagrli''.

“Samo nemoj nju, molim te”, poručila je Aleksandra takmičarki.

Goca nije mogla a da ne prokomentariše na društvenim mrežama gest svoje kolegenice, koja očigledno gaji animozitet prema plavokosoj pjevačici.

“Ja koliko sam shvatila ona ne voli ni svoju sestru, zašto bih se ja previše brinula ahahahha“, napisala je Goca u prepisci sa jednim od svojih fanova, dodajući u komentarima da se ona nikada ne svađa i da uvijek pametniji popušta, prenosi tracara.com.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.