Starlete su fine i vaspitane djevojke
Eva Ras/Foto:novosti.rs

Eva Ras smatra

Starlete su fine i vaspitane djevojke

Glumica Eva Ras progovorila je o tome šta misli o starletama i sve iznenadila svojim mišljenjem.

Naime, Eva je u emisiji kod Sanje Marinković rekla da često sreće srpske stralete po splavovima i da su one fine i vaspitane djevojke.

- Nisu one toliko loše. Viđam ih stalno po splavovima i stalno prilaze da se slikaju. Ali one ne pričaju ništa loše o nama kao što mi sada pričamo o njima. Nisu one krive, danas je većina djevojaka takvih. One su čak i vaspitane - kaže glumica, prenosi srpski Alo.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.