Rijana snimljena kako partija i drogira se
Rijana

Šmrče ili mota?

Rijana snimljena kako partija i drogira se

Video koji je procureo na društvene mreže prikazuje Rijanu na Koačela festivalu kako priprema "sumnjivu supstancu" dok prstima drži nozdrve.

Video je prvo postavljen na Instagram, ali je brzo nestao, da bi sličan i sama pjevačica podijelila na svom profilu, ali ovde se vidi da drži papir u ruci, prenosi 24sata.rs.

Na prvom snimku ona sjedi za stolom, a u rukama drži nešto što liči na tanku bijelu cevčicu, dok njeni prijatelji plešu okolo. Kamera snima njene drugare, a onda se vraća na Rijanu koja u tom trenutku drži nos nekoliko sekundi.

Pošto je video izazvao velike polemike na društvenim mrežama, pjevačica je navodno prokomentarisala da se ne radi o kokainu, već o džointu.

Ovo nije prvi put da je Rijana postala glavna tema skandala na Koačela festivalu. Prije tri godine je objavila fotografiju na kojoj sjedi na ramenima muškarca koji na glavi ima bijeli prah.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.