Đorđo  Armani: Ne dižite tegove i ne ugrađujte silikone
Đorđo Armani

Cijeni zdrav izgled

Đorđo Armani: Ne dižite tegove i ne ugrađujte silikone

Đorđo Armani (80) oduvijek je bio “oštrog jezika”, ali će ono što je izjavio u nedavnom intervjuu definitivno razbesneti mnoge.

Dizajner iz Milana rekao je za Sunday Times da ne podržava operacije povećanja grudi, kao ni muškarce koji previše vježbaju. 

On je istakao da najviše cijeni “zdrav izgled”. 

“Ne sviđaju mi se mišićavi muškarci. Ne treba pretjerivati s teretanom. Sviđa mi se zdravo, čvrsto tijelo, ali koje ne izgleda kao da preterano koristi mišiće”, rekao je on. 

Zanimljivo je što se u reklamama za Armani veš pojavljuju upravo mišićavi muškarci. 

Takođe, dizajner, koji nikad nije poricao svoju sklonost prema istom polu, kritikovao je muškarce koji se oblače “na gej način”. 

“Kada se homoseksualnost izloži do ekstrema, tako da poručuje: ‘Oh, znate, ja sam homoseksualac’, to mi se ne dopada. Muškarac mora da bude muškarac”, rekao je on. 

Dizajner je u istom intervjuu rekao da je podvrgavanje plastičnim operacijama “idiotluk… Male grudi ne moraju da postanu velike”. 

Armani kaže da najviše cijeni žene sa prirodnom ljepotom, naročito one koje dostojanstveno stare. 

“Sviđa mi se prirodan izgled. Žene bi trebalo da budu hrabrije što su starije, a ne da očajnički pokušavaju da izgledaju mlađe”.

(B92)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.