Seksi Rijana uživa na plaži (FOTO)
Rijana

U bikiniju

Seksi Rijana uživa na plaži (FOTO)

Iako ljeto još nije počelo, mnoge svjetske zvijezde već sada kreću sa objavljivanjem spontanih fotografija u kupaćim kostimima sa egzotičnih destinacija širom svijeta.

Mnoge domaće zvijezde su tokom zime boravile na Tajlandu odakle su na društvenim mrežama pozdravljale fanove u bikiniju, Selena Gomez se provodila u Meksiku, a juče nas je i Rijana počastila pogledom na njeno tijelo u dvodjelnom, šarenom kupaćem kostimu.

rijana1

Na Istagramu je objavila slike na kojima se odmara u ležaljci i opušta na suncu, sa narandžastim naočarima za sunce i tamnim karminom na usnama. RiRi očigledno uživa na zasluženom odmoru i sigurno ćemo imati prilike da vidimo još mnogo slika njenog tijela koje je dovela do savršenstva napornim vježbanjem.

rijana2

 

(tracara.com)

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.