Njemu nije bila čast da se slika sa Cecom a evo kako mu je ona odgovorila!

Jednostavno rješenje

Njemu nije bila čast da se slika sa Cecom a evo kako mu je ona odgovorila!

Glumac i voditelj "X faktora" Aleksandar Radojičić nedavno se fotografisao za naslovnicu jednog srpskog časopisa sa Natašom Bekvalac i Cecom Ražnatović.

Ubrzo nakon što su dobili pohvale za fotografiju, Radojičić je u jednoj emisiji izjavio da mu nije bila čast da se slika sa ove dvije pjevačice.

Na njegovu provokaciju prva je reagovala Nataša, koja je samo kratko prokomentarisala da je njoj ipak bila čast, iako je čula da nekima nije.

Izgleda da se ni Ceci nije dopao glumčev komentar, pa je indirektno odgovorila na njega na Fejsbuku.

Ona je, naime, objavila istu fotografiju samo bez glumca. Umjesto njega na fotki je fotograf i prijatelj ove dvije pjevačice Miloš Nadaždin.

2012212cecanatamilos

 

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.