Snežana Dakić: Ne dozvolite da vam sujeta upropasti ljubav!
Snežana Dakić

Voditeljka i dalje pati za bivšim suprugom

Snežana Dakić: Ne dozvolite da vam sujeta upropasti ljubav!

I dok je tvrdila kako je potpuno mirna na činjenicu da se njen bivši suprug, Vladimir Mikić, pojavljuje u javnosti sa novom djevojkom, te da je riješila da nastavi sa svojim životom, ne obazirući se na bračni brodolom, voditeljka Snežana Dakić nije izdržala, te je svoju slabost i nostagičnu stranu pokazala na svom Instagram nalogu.

Autorka emisije Život u trendu, očigledno, još uvek nije preboljela bivšeg supruga, sa kojim ima i ćerku Lauru, te je na popularnoj mreži objavila fotografiju iz srećnih dana, uz emotivnu poruku pratiocima.

“Once upon a time…Nisam odoljela ovoj divnoj fotografiji srećnih ljudi. Ovako je izgledao čovjek kojeg sam voljela… perfect match. Trudite se da vam lične nesigurnosti, nadobudnost i sujeta ne pomute pogled na partnera i ne upropaste odnose. Čuvajte svoju ljubav. Ona se teško pronalazi” , napisala je Snežana pored fotografije.

Podsjetimo, Snežana i Vladimir su se sporazumno razveli, u julu protekle godine, nakon što je on započeo vezu sa novom izabranicom, piše Tračara.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.