Teške riječi pale na ročištu između Stanije i Soraje
Stanija i Soraja

Starlete pred sudom

Teške riječi pale na ročištu između Stanije i Soraje

Pred Prvim osnovnim sudom u Beogradu danas je prekinuto suđenje na kojem je trebalo da se suoče Stanija Dobrojević i Soraja Vučelić.

Starlete su došle u sud u pratnji advokata, a čim je ročište započeto, između sudije i Stanijinog advokata su počele svađe, prenosi Blic.

Stanija je bila prozvana da kaže svoje motive zbog kojih je podnijela tužbu, a advokat se nakon drugog pitanja drčno obratio sudiji pitanjem da li uopšte poznaje predmet.

Zatim je neprestano upadao u riječ i prijetio obezbeđenju. Ova rasprava je trajala nekoliko minuta, a dok je sudija pokušavala da urazumi Stanijinog advokata, on joj je udijelio salvu uvreda.

Zbog nepoštovanja suda, advokatu Nemanji Aleksiću napisane su dvije kazne u iznosu od po 15.000 dinara, a ročište je prekinuto jer je on tražio izuzeće advokata.

Podsjetimo, Stanija je tužila Soraju nakon intervjua koji je Soraja dala za jedan nedeljnik u kojem je tvrdila da je čula da je Stanija navodno oralno zadovoljavala jednog dečka dok su bile zajedno na nekoj žurki.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.