Manekenka pokušala da se ubije jer hoće da joj oduzmu sina
Nina Morić sa sinom Karlosom

Novi detalji

Manekenka pokušala da se ubije jer hoće da joj oduzmu sina

Iako je manekenka Nina Morić (38) demantovala tvrdnje da je pokušala da se ubije, te da je u kući doživjela nezgodu zbog problema s pritiskom, italijanska Panorama piše da su njeni problemi mnogo veći.

Hrvatska manekenka sa italijanskom adresom, navodno se šokirala kad je čula da sud u Milanu želi da joj oduzme starateljstvo nad sinom i privremeno ga dodijele njenom bivšem mužu Frančesku Koroni, starijem bratu njenog bivšeg muža Fabricija, prenosi Alo.

Fabricio se trenutno nalazi u zatvoru gdje je na psihijatrijskom posmatranju zbog lošeg psihičkog stanja.

Bitka oko starateljstva nad 13-godišnjim Karlosom Mariom ne prestaje ni nakon što je Fabricio završio iza rešetaka.

NIna na Instagramu često objavljuje fotografije sa sinom i trudi se da pokaže kako je dobra majka.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.