Kraljicu popa izbacili iz pozorišta
Madona

Ne umije da se ponaša

Kraljicu popa izbacili iz pozorišta

Umjesto da uživa u predstavi, pjevačica je kucala poruke na mobilnom telefonu.

Madona je bila u prvom redu u pozorištu "Njumen teatar“ i umjesto da uživa u predstavi, ona je sve vrijeme kucala sms poruke i ometala aktere na bini. Osim njih, i publika se bunila, pa je tako Madona ostala uskraćena za druženje sa glumcima posle predstave, renosi Super Žena. 

Reditelj mjuzikla Lin-Manuel Miranda je pobesnio i nije želio da vidi pjevačicu u bekstejdžu. Nekoliko puta joj je prilazio i molio je da prekine da ometa cijelo pozorište, međutim ona nije željela to da uradi. Nastavila je da kuca poruke... 

"Miranda često zove slavne ljude na svoje predstave. Međutim, Madonu je otjerao, sa razlogom“, kaže jedan od stalnih posjetilaca navedenog teatra.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.