Lepa Lukić: Mimi ćuti i ne se*i!
Lepa Lukić

Uvrijedila i rasplakala Mimi

Lepa Lukić: Mimi ćuti i ne se*i!

Starleta Mimi Oro prethodne noći satima nije mogla da se smiri i da prestane da plače, nakon što je Lepa Lukić uvrijedila.

Naime, sve je počelo u toku svađe koju je starleta imala sa Ružicom Veljković, a u toku koje joj je Lepa u jednom momentu rekla "ne seri" u želji da je ućutka, prenosi Alo.

- Ja ovo nijesam zaslužila. Volim vas i poštujem, da mi tako nešto kažete. Moji roditelji su zvali i podržali vas, a vi da mi tako kažete - pričala je Mimi, dok je Lepa nastavljala da joj prebacuje i da joj objašavanja kako ona kao starija ima prava da joj tako nešto kaže.

U jednom momentu Mimi više nije mogla da izdrži, pa je počela da plače i ukućani nijesu mogli da je smire. Starleta je ronila suze, a u jednom momentu je čak i Jelena Golubović prišla da je smiri.

- Bez obzira na sve, žao mi je što Mimi plače zbog Lepe. Vidim da je ovo pogodilo baš - objašnjavala je Jelena u razgovoru sa Ivanom Marinkovićem.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.