Ove fotke je Dara Bubamara htjela da sakrije od javnosti!
Dara Bubamara

Pogledajte

Ove fotke je Dara Bubamara htjela da sakrije od javnosti!

Plavokosa pjevačica Dara Bubamara prije izvjesnog vremena je provela desetak dana na odmoru u dalekom Tajlandu, gdje je odmarala od brojnih nastupa i punila baterije za predstojeće obaveze.

 Dok je uživala u svim čarima Tajlanda, držala je svoje fanove obaviještene o tome gdje je i šta radi, te je sa njima dijelila mnoge seksi i provokativne fotografije. Ipak, imala je granice i nije objavila baš sve fotografije koje je tamo napravila.

204025570928gallery20236origh

 Pretpostavljamo da je željela da nešto sačuva za sebe ili je mislila da na nekim od fotografija izgleda previše provokativno, ali iako Bubamara nije željela da publika vidi te fotografije, neće joj poći za rukom da ih sakrije.

204027070929gallery20237origh

Naime, njena drugarica ih je prije izvjesnog vremena objavila na društvenoj mreži Fejsbuk, zbog čega je Dara prilično poludela i zamolila je da ih ukloni, ali ne prije nego što su one dospjele do medija, piše Opera-17.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.