Ana Nikolić: Moj posao iscrpniji od svakog fizičkog
Foto:Faebook/Ana Nikolić

Njoj je najteže

Ana Nikolić: Moj posao iscrpniji od svakog fizičkog

Svi dobro znamo koliko je teško pjevačima i pjevačicama. Pjevanje do ranog jutra, interjvui, snimanje pjesama, nije to baš lako. Izgleda da je najteže Ani Nikolić.

Estradni hljeb je “gorak”. Neki previše zagrizu, neki premalo, ali svi se prije ili kasnije od tog istog hljeba prehrane.

Pjevačica Ana Nikolić rekla je da je njena karijera posljedica dugotrajnog truda i rada. Međutim, nismo baš sigurni da estradni posao se može mjeriti sa poslom fizikalca. 

“Posao kojim se bavim, mnogo je teži i iscrpniji od svakog fizičkog. Sagraditi karijeru je mnogo teže, nego sagraditi tri solitera”, rekla je Ana Nikolić, prenosi “Kurir”. 

11119519101529599209479507737475073382668106n1

Naravučenije priče, mnogo je teže pjevati do tri ujutru, nego biti na skeli u sred ljeta. Makar Ani.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.