Ovako izgleda sestra Amal Alamudin (FOTO)
Foto: Reuters/Luke Macgregor / Profimedia

Gotovo identične

Ovako izgleda sestra Amal Alamudin (FOTO)

Sestre Midlton i Kardašijan su dobile konkurenciju i to od strane Amal Kluni i Tale Alamudin!

Mlađa Amalina sestra Tala se rijetko pojavljuje u javnosti, ali gdje god da je uslikaju fotografi, svi komentarišu kolika nevjerovatna sličnost postoji između nje i supruge Džordža Klunija, piše Stil portal.

 

Tala Alamudin; foto: Profimedia

Tala Alamudin; Foto: Profimedia

 

Tala, inače majka jednog djeteta, po eleganciji i šik odjevnim kombinacijama i te kako može da parira starijoj sestri.

 

Foto: Profimedia

Foto: Profimedia

 

Iako imaju gotovo identične frizure i osmjehe, po nečemu se ipak razlikuju. Dok Amal uvijek bira ozbiljnije odjevne kombinacije, u skladu sa svojim poslom (advokat je i borac za ljudska prava), Tala sebi dozvoljava i smjeliju garderobu, poput iscijepanih farmerki i upečatljivih čizama sa cvijetnim printom.

Koja sestra se vama više dopada?

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.