Kejt Midlton rodila djevojčicu
Kejt Midlton

Britanija slavi

Kejt Midlton rodila djevojčicu

Kensingtonska palata je objavila da se vojvotkinja od Kembridža porodila i na svijet donijela zdravu djevojčicu.

U saopštenju objavljenom na Tviteru se navodi da je djevojčica teška 3,7 kilograma i da je porođaju u londonskoj bolnici Sent Meri prisustvovao i bebin otac, princ Vilijam, prenosi B92. 

Kejt se porodila u 8.34 sata po lokalnom, odnosno 9.34 po srednjeevropskom vremenu. 

O rođenju nove britanske princeze su informisani kraljica Elizabeta II, princ Filip, princ Čarls i njegova supruga Kamila, princ Hari, kao i drugi članovi porodice princa Vilijama i njegove supruge, vojvotkinje od Kembridža, saopštila je palata Kensington. 

Majka i beba se osjećaju dobro, ističe se. 

Supruga britanskog princa Vilijama Kejt Midlton je jutros primljena u bolnicu Sent Meri u zapadnom Londonu pošto je počela da se porađa, objavio je BBC. 

Kejt je primljena na privatno odeljenje za akušerstvo bolnice Sent Meri, gdje je u julu 2013. godine rođeno i njeno prvo dijete, princ Džordž. 

Nova beba je četvrta u redu za britanski prijesto, iza svog dede princa Čarlsa, tate princa Vilijama i brata princa Džordža. 

Vilijam i Kejt nisu željeli da prije porođaja saznaju pol svog drugog djeteta, naveli su zvaničnici kraljevske palate.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.