Kebin sin prije Severine Vučković  muvao Radu Manojlović
Igor Kojić

Slab na pjevačice

Kebin sin prije Severine Vučković muvao Radu Manojlović

Igor Kojić, sin Dragana Kojića Kebe, koji već dva mjeseca uživa u romansi sa Severinom Vučković, prije nekoliko mjeseci je muvao Radu Manojlović.

Igor i Rada su se zbližili kada je Radina veza sa Momirom Gajićem bila u krizi. Njih dvoje su baš bili bliski nekoliko mjeseci i jedno drugom poveravali tajne i probleme, prenosi Alo.
Međutim, Rada je odlučila da Momiru da drugu šansu tako da se između nje i Igora ništa nije dogodilo.

Manojlovićeva je nakon pomirenja sa dečkom ponudila Igoru samo prijateljstvo, a Igor je potom otpočeo vezu sa Severinom, te od tada on i Rada više nisu toliko bliski.

- Rada i Igor su vješto skrivali svoj druženje, pa su se viđali uglavnom kod njega ili kod nje kući. Samo jednom su se javno pojavili, i to na jednom gala proslavi koju su zajedno napustili. Njemu se ona baš dopala, posvećivao joj je punu pažnju, ali ipak nije uspio da je osvoji, tvrdi izvor "Kurira".

Pjevačica pak tvrdi da ovo nije istina.

- On je vaspitan i normalan momak, dobar drug i glupo je da neko priča da me je muvao, rekla je Manojlovićeva.

Igor nije bio dostupan za komentar, ali je zato na Instagramu ostavljao poruke Severini.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.