Ana Marija zamalo da opet dobije batine!
Ana Marija Žujović

Neprijatna situacija

Ana Marija zamalo da opet dobije batine!

Fitnes instrutorka Ana Marija Žujović prije nekoliko dana doživjela je neprijatnu situaciju u jednom prijestoničkom klubu, kada je djevojka Nemanje Milenkovića Bagzija, koji je sin člana zemunskog klana Dejana Milenkovića - Bagzija, htjela da je prebije jer se ljubila s njenim dečkom, prenosi Alo portal.

- Ana Marija je prišla Bagzijevom nasljedniku, a kada ga je poljubila, njegova djevojka Slađa je odlijepila što ga muva na njene oči. Otjerala ju je iz lokala, u koji se inače svraća pred zoru jer radi i kada se svi ostali zatvore. Ljubomorna djevojka je instruktorki usput priprijetila riječima: „Ako te ja dohvatim, gora ćeš biti nego kada te je Vlada udario“. Bila je spremna da je tuče ako smjesta ne ode kući. Žujevićeva se uplašila i otišla, tako da je izbjegla veći incident - rekao je izvor.

- Tačno je da sam bila u toj kafani i da sam se pozdravila s Bagzijem. On mi je drug i poljubila sam ga u obraz. Nikakvu djevojku nisam vidjela. Bila sam kratko i otišla - prokomentarisala je Ana Marija ovu priču.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.