Tijana Dapčević: Najteže mi je da izaberem farmerke
Tijana Dapčević

Njeguje sopstveni stil

Tijana Dapčević: Najteže mi je da izaberem farmerke

Pjevačica godinama njeguje sopstveni stil i ne podliježe svakodnevnim trendovima.

“Nisam nikada bila žrtva trendova i oblačim se onako kako se osjećam. Ovo što danas vidite na meni je mojih ruku djelo, ali moja stilistkinja Ivana Rabrenović se brine o mojoj pojavi kada su u pitanju javni nastupi”, kaže šarmantna pjevačica.

Kako je Tijana „žena i po“, jer je visoka čak 183 centimetra, kaže da joj je najvažnije da se osjeća udobno u garderobi koju nosi.

“Ja sam visoka i ima me, da se tako izrazim, pa mi je najvažnije da se osjećam prijatno u garderobi. Volim da bude od prirodnih materijala, haljine izbjegavam. Iskreno, najteže mi je da izaberem farmerke, jer volim one koje pokrivaju bubrege, da ne kažem bapske. Na svu sreću, u „Legendu“ sam uspjela da nađem i dužinu i širinu”, kaže pjevačica za Blic.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.