Bojana Rajić se udaje u julu!
Bojana Rajić

Ponovo pred oltar

Bojana Rajić se udaje u julu!

Manekenka Bojana Rajić udaje se u julu po drugi put!

Bivša supruga Vladimira Stojkovića za dva mjeseca izgovoriće sudbonosno „da“ svom izabraniku Branislavu Ðurđeviću, izvršnom menadžeru za ekonomsko-finansijske poslove preduzeća „Elektromreže Srbije“ i predsjedniku Skupštine KK Crvena zvezda.

Rajićeva, koja je prije mjesec dana otkrila da je u drugom stanju, uveliko radi na organizaciji vjenčanja koje će, kako Kurir saznaje, biti intimno i romantično.


Svadba na ljeto

- Bojana i Branislav su se dogovorili da upriliče skromno vjenčanje, na kojem će biti samo najuži članovi njihovih porodica i prijatelji. Pred oltar će stati već početkom jula kako bi nakon vjenčanja mogli na miru da se posvete opremanju sobe za bebu i uređivanju zajedničkog životnog prostora. Mladenci su prije mjesec dana saznali da će postati roditelji, što ih je veoma obradovalo - otkriva izvor blizak paru.

Kako saznaje Kurir, Bojana će za kumu uzeti Natašu Bekvalac, s kojom se druži godinama. Vjenčanicu još nije izabrala budući da nije sigurna koliko će stomak do tada da joj poraste, pa neće da rizikuje.

Upućeni u Bojaninu ljubavnu priču tvrde da se ona i Branislav mnogo vole i da joj je on bio najveći oslonac u periodu kad se razvodila od golmana Vladimira Stojkovića. Takođe, isti izvor navodi da su manekenka i političar planirali vjenčanje, koje je njena trudnoća samo ubrzala.

Mladenci ćute

Kako bi provjerili navode redakcija portala Kurir je pozvala manekenku, ali ona nije odgovarala na poruke i pozive. Isti slučaj bio je i s njenim izabranikom Branislavom.

Podsjećanja radi, Bojana se prošle godine razvela od golmana, s kojim je bila u braku pet godina. S njim ima sina Lava, dok će drugo dijete s Branislavom dobiti za šest mjeseci, piše Kurir.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.