Zbog ovoga je Severina priznala vezu s Igorom Kojićem
Severina

Očajna

Zbog ovoga je Severina priznala vezu s Igorom Kojićem

Kako tvrde dobro upućeni izvori, Milan Popović bivši partner Severine Vučković navodno će ponovo postati otac.

Navodno, Severina je nedavno ostala zatečena kada je čula da će se otac njenog djeteta ponovo ostvariti u ulozi roditelja. Upravo je zbog toga priznala vezu sa mlađanim Igorom Kojićem, prenosi Kolektiv. 

“Jedan od zajedničkih prijatelja Severine i Milana joj je otkrio da će njen bivši uskoro postati otac. Ona je bila šokirana i iznenađena toliko da u tom trenutku nije mogla da kontroliše reakciju kojom je pokazala da je vijest nije ni najmanje obradovala“, rekao je izvor za “Alo“.

Nedugo pošto je saznala da njen bivši dragi čeka drugo dijete sa jednom manekenkom odmah je objavila da je zaljubljena u Kebinog sina. 

SEVE

“Mislim da je to samo osveta kojom želi da pomuti Popovićevu sreću“, zaključuje izvor. 

Ipak, s druge strane Igorova mama ne sumnja u Severinine zadnje namjere. Štaviše, oduševljena je snajkom.

“Poštujem Igorov izbor, a koliko sam dosad imala prilike da vidim Severina je sjajna osoba i što je najvažnije, dobar čovjek. Uvijek glasam za ljubav. Uvijek sam željela da moja djeca imaju partnere i vezu kakvu smo imali i imamo Dragan i ja. Vjerujem da smo im bili dobar primjer”, rekla je Olja Kojić.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.