Seve o razlici u godinama: Tek mi je 14, 15
Severina

Zaljubljena

Seve o razlici u godinama: Tek mi je 14, 15

Severina je razliku u godinama nje i Igora objasnila rečima da "nekako teško odrasta". "Tek imam 14, 15", dodala je.

Prvi put otkad se u medijima po cijelom regionu prenijela vijest o vezi Severine s 15 godina mlađim Igorom, sramežljivo je progovorila o njoj za RTL.

IGORKOJIC

- Život je igra i moje veselje je, moja sreća je, kad usrećim drugog čovjeka, kad usrećim druge ljude i to mi se sve ostvarilo - rekla je pjevačica blistajući od sreće.

- Htjela sam život kao igru, apsolutno sam to dobila - dodala je Seve.

Severinin bivši Milan Popović povukao je tužbu protiv nje i odustao je od pozamašne sume jer više ne želi da se provlači po sudovima. Navodno je i on pronašao novu ljubav, piše Jutarnji.hr.

Kako javlja RTL, uz nagađanja kako je informacije o novoj vezi objavila njemu u inat, Seve poručuje:

- Ja bih stavila volim što se volimo, ljubav se ljubavlju vraća.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.