Stanija razotkrila Baneta i Kaću
Stanija Dobrojević

Ponovo zajedno

Stanija razotkrila Baneta i Kaću

Proteklih mjesec dana šuška se o tome da su pjevačica Katarina Živković i maneken Branislav Janković ponovo zajedno. Oni se nisu oglašavali po tom pitanju, ali jeste - Stanija!

Naime, Bane je slavu Đurđevdan proslavio u porodičnom domu starlete Stanije Dobrojević, a društvo mu nije pravila Kaća, već najbolji prijatelj. Kako bismo saznali otkud to da su maneken i starleta odjednom postali bliski prijatelji, pozvali smo Staniju, koja je kroz osmjeh odgovorila: "Mi se družimo, uskoro ćemo ući u jedan zajednički poslovni projekat, snimićemo jednu reklamu".

Nismo odoljeli da pitamo i da li će joj Katarina Živković zamjeriti što je preotela Baneta, a Stanija je imala spreman odgovor.

- Zašto bi mi zamjerila? Kaća se sigurno neće ljutiti, jer koliko sam ja informisana, ona je upućena u sve kada je Bane u pitanju – rekla je Stanija za "24 sata", i nesvjesno potvrdila da par još nije stavio tačku na svoju vezu.

Maneken se nedavno pojavio u spotu Katarinine koleginice, Andreane Čekić, koji obiluje eksplicitnim scenama. Nakon premijere spota za pjesmu „Kraljica u zlatu“, šuškalo se da je Andreana bila oduševljena njegovim zgodnim tijelom, te da joj se dopao.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.