Isprozivala Anastasiju Ražnatović da je bila sa njenim dečkom, ovaj odgovor nije očekivala!
Anastasija i Kostadin

U centru pažnje

Isprozivala Anastasiju Ražnatović da je bila sa njenim dečkom, ovaj odgovor nije očekivala!

Ćerka folk dive Svetlane Cece Ražnatović, Anastasija, već duže vrijeme uživa u ljubavnoj vezi sa Kostadinom Terzićem, a svaki njihov korak mogu da vide svi oni koji ih prate na društvenim mrežama.

 Kako su u centru pažnje, nema sumnje da mnogi žele da im "pokvare" vezu, pa je tako jedna djevojka prvo izvrijeđela Anastasiju, a zatim joj poručila da je bila sa njenim dečkom, prenosi Alo.

- Mogla si malo da smanjiš taj Photoshop, malo je providno! Malo više! Pozdrav mala! Pozdravi Kostadina i reci mu da nam je sinoć bilo mnogo lijepo - napisala je ova djevojka, ali se Anastasija nije pretjerano potresla oko toga.

Koliko vjeruje svom dečku, potvrdila je time što joj je odgovorila da će mu prenijeti pozdrave.

- Važi! Kiss - bilo je sve što je Anastasija napisala kao odgovor na ove uvrede.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.