Imaju preko 40 godina, a muškarci i dalje lude za njima (FOTO)
Sindi Kraford

Godine im ne mogu ništa

Imaju preko 40 godina, a muškarci i dalje lude za njima (FOTO)

Ovim poznatim i lijepim ženama mnoge duplo mlađe djevojke mogu da pozavide…

Ovim poznatim i lepim ženama mnoge duplo mlađe djevojke mogu da pozavide…

ŠERON STOUN (57)

seron1

Ona je na pragu sedme decenije, a ima noge poput dvadesetogodišnjakinje. Iako ima troje djece i 57 godina, Šeron je uspjela da zadrži onu magiju iz filma “Niske strasti”.

 

SINDI KRAFORD (49)

sindi

Sindi je žena koja i danas ostavlja muškarce bez daha. Ona se zasluženo na ovoj listi žena kojima godine ne mogu ništa. Ona ima dvoje djece, a u braku je sa Randeo Gerberom.

 

HAJDI KLUM (41)

hajdiklum

Manekenka i danas izgleda kao da je došla sa piste. Njeno savršeno tijelo svuda privlači pažnju. Ona ima troje djece, a bila je u braku sa Rikom Pipinom i Silom.

DŽEJ LO (45)

JenniferLopez1

Dženifer Lopez je kako je starija nekako sve ljepša i privlačnija. O tome već godinama unazad pišu svi svjetski mediji. Ona ima dvoje djece…

MONIKA BELUČI (50)

monikabeluci

Ova glumica će biti vječni simbol italijanske ljepote. Gdje god se pojavi, pažnja svih je uperena u nju… Monika sa kolegom Vensanom Kaselom ima dvoje djece.

SOFIJA VERGARA (42)
sofiavergara
Ova kolumbijska glumica spada u jedne od prirodno najljepših žena na svijetu. Ima sina Manola iz braka sa bivšim mužem Džoom Gonzalesom. Trenutno je u vezi sa Džoom Mangianelom.

 

(superzena.b92.net)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.