Nekada je bila anoreksična, a sada je seks bomba (FOTO)
Kristina Mekginis

Kristina Mekginis

Nekada je bila anoreksična, a sada je seks bomba (FOTO)

Kristina Mekginis se dugo borila sa anoreksijom.

Ova manekenka je jedna od rijetkih koja je uspjela da poslije pobjede u borbi protiv anoreksije ostane istrajna i dovede tijelo do zavidnog nivoa, piše Superžena.

kris

"Sve se promijenilo kada sam zatrudnila. Shvatila sam da moram da izmijenim svoje životne navike, i nakon što sam rodila blizance Lea i Penelopu, drastično sam korigovala način ishrane i počela da redovno vježbam", kaže ona.

Kristinu mnogi smatraju vlasnicom najljepšeg tijela.

KRIS1

Da li se i vi slažete sa ovom tvrdnjom?

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.